Classics Featured

Χρήστος Βασιλόπουλος : Ο άνθρωπος που ζει τα όνειρά του

Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν όνειρα και άνθρωποι που ζουν τα όνειρά τους!

Στην δεύτερη κατηγορία, ανήκει ένας από τους ηθοποιούς της νέας γενιάς που τόλμησε το 2009 όταν βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας του στην Ελλάδα, να ρισκάρει και να διεκδικήσει την θέση του στην Μέκκα του κινηματογράφου στο Los Angeles!

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος, είναι ένας άνθρωπος που τολμά!!

Και η ζωή, ανταμείβει τους τολμηρούς…

Με ρόλο πρωταγωνιστικό σε μια από τις ωραιότερες σειρές των τελευταίων χρόνων το Banshee, με την ταινία του Caged No More να έχει ήδη βγει στους κινηματογράφους στο τέλος του Ιανουαρίου και άλλες δυο να ετοιμάζονται αλλά και με συμμετοχή του στην ιστορική σειρά Days Of Our Lives, ο Χρήστος Βασιλόπουλος είναι από τους ελάχιστους ηθοποιούς που μπορούν να μιλάνε για μια διεθνή καριέρα και να είναι περήφανος γι’αυτή!

Αυθόρμητος, πηγαίος, αφοπλιστικά ειλικρινής και χωρίς ίχνος έπαρσης, ισορροπεί μεταξύ του αυστηρού επαγγελματισμού και της αιώνιας παιδικότητας!

12631477_939269449476852_3124003482540117465_n

Κάπου ενδιάμεσα στις ρίζες του εδώ στην Ελλάδα και στο μαγικό Los Angeles, μας αφιέρωσε λίγο από τον χρόνο του!

Ποιο είναι το μέρος που επιστρέφεις όταν θες να πάρεις ανάσα από ότι σε πιέζει;      

Το μέρος που επιστρέφω όταν θέλω να πάρω μια ανάσα είναι συνήθως η θάλασσα ή το βουνό! Η αίσθηση της φύσης, ο ορίζοντας και η ηρεμία του τοπίου ,δημιουργούν μέσα μου μια ισορροπία ,τόσο ψυχική όσο και σωματική.

Ποιες είναι οι μνήμες που κρατάς και κάνεις βουτιά μέσα τους όταν η καθημερινότητα δεν παλεύεται;

Είναι πολύ σημαντικό να μην ξεχνάμε ποτέ από που ερχόμαστε και πού  πηγαίνουμε. Μια σκέψη λοιπόν ,όλων των εμπειριών μου  αλλά και των στόχων μου σε μια δύσκολη στιγμή της καθημερινότητας ,με αναζωπυρώνει !

Ποιο είναι το όνειρο που κάνεις και θες να το ζήσεις; Να μην μείνει όνειρο; Το όνειρο μου έχει να κάνει με τη δουλειά μου και τα ταξίδια. Αισθάνομαι αρκετά τυχερός διότι και ταξίδεψα μέχρι σήμερα σε πάρα πολλά μέρη του πλανήτη ,και έχω φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο στη δουλειά μου. Όσον αφορά τα όνειρα, πιστεύω ότι οι δυνατότητες μας φτάνουν εκεί που φτάνουν τα όνειρα μας. Αν δηλαδή ονειρεύεσαι κάθε μέρα ότι θέλεις να γίνεις αστροναύτης, μπορείς να γίνεις Αστροναύτης .

Αγαπημένο βιβλίο

Το πέταγμα του αετού του Τζιντου Κρισναμουρτι.

Αγαπημένος ήχος/τραγούδι

Little black submarines , των Black Keys

Αγαπημένη ταινία

Τρέξε Λολα,Τρέξε

Αν μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω, υπάρχουν πράγματα που θα άλλαζες; Επιλογές που θα τις έπαιρνες διαφορετικά;

Δε θα γύριζα ποτέ το χρόνο πίσω. Κάθε τι που ζούμε ,οτιδήποτε κάνουμε ,ΕΙΝΑΙ για συμβεί ,και είναι οι επιλογές που μας καθορίζουν και χτίζουν το χαρακτήρα μας. Ότι επέλεξα να ζήσω μέχρι σήμερα  η ότι επιλογή έκανα, είναι γιατί εκείνη τη στιγμή αυτό ήθελα, άρα δεν σοφά το έκανα.

Αγαπημένο motto ζωής που σε ακολουθεί

Amantes sunt Amentes ! Οι εραστές είναι τρελοί!

Ένα ταξίδι που δεν θα ξεχάσεις ποτέ ή αυτό που κάποια στιγμή θες να κάνεις..

Θέλω πολύ πάω στην Ινδία! Είναι ένα όνειρο-ταξίδι ζωής για μένα.

Ποιο ταλέντο θα ήθελες να έχεις ;

Δυστυχώς ο Θεός δεν μου έδωσε το ταλέντο της φωνής, το χάρισμα του να μπορώ να τραγουδάω και να μαγεύω με τη φωνή μου το κοινό. Ίσως στην επόμενη ζωή.

Πώς περνάτε την καθημερινότητά σας αυτή την περίοδο; 

Η καθημερινότητα μου διέπεται από πειθαρχία, χαλάρωση και συγκέντρωση στο στόχο μου ο οποίος είναι να καταφέρω μεγαλύτερα πράγματα στην υποκριτική.

Το Caged No More, με ένα υπέροχο cast και θέμα που «καίει», το trafficking, παίζεται ήδη στις ΗΠΑ ενώ οι δυο επόμενες ταινίες του Χρήστου Βασιλόπουλου, Camp Cool Kids και Guys Reading Poems, αναμένονται μέσα στην χρονιά!

Εις το επανιδείν!!

Επιμέλεια : Σοφία Παπαηλιάδου

Write a comment